Список форумов NIHILUS.FORUMCITY.COM
РегистрацияПоискFAQПользователиГруппыВход
adidas originals

 
Ответить на тему    Список форумов NIHILUS.FORUMCITY.COM » Эпизод III Предыдущая тема
Следующая тема
adidas originals
Автор Сообщение
Zona WolfЗарегистрирован: 27.04.2018
Сообщения: 3

Сообщение adidas originals Ответить с цитатой
ÿþUdydelige argentinske læderoverlejringer, reflekterende snørebånd og en kontrastfuld hvid tubular adidas originals sål cap ting off.Fans af Tubular Doom kan scoop op denne farveway nu på udvalgte adidas forhandlere for $ 150. Den seneste adidas Adi-Ease Classified har meget at sige og pro skater Mark Gonzales hjælper med at oversætte. Udført i tonalform, kommer denne version af Adidas Adi-Ease i en koral (lysrosa) øvre, der ser ud til at komme i en læderkonstruktion. Skoens tonale udseende er så parret med en-of-a-kind sætninger / scribbles / words strategisk placeret over det øverste gjort i Black.

Noteret som den første Yeezy-silhuet til debut i 2017, er den populære adidas Yeezy Boost 350 v2 gengivet i en alsidig kombination af sort og rød til sin seneste iteration. Med sort, der består som den dominerende tone på tværs af sin fornyede primeknit-konstruktion, er den karakteristiske "SPLY-350" adidas superstar fremtrædende på hver side i lyse rødt. I modsætning til sidste års Yeezys inkorporerer denne variant igen en hælfane igen - et designelement, der blev set på den oprindelige Yeezy Boost 350 fra 2015. Desuden afslutter en matchende sort boost-enhedsenhed den slanke profil.

Med voksne størrelser opført adidas fodboldstøvler på $ 220, og spædbarnsstørrelser, der også tilbydes - mængder vil være yderst begrænsede hos udvalgte adidas forhandlere, der starter lørdag den 11. februar. Klik og bogmærke vores officielle adidas Yeezy Boost 350 v2 Black Red lanceringsside nu for flere billeder, de nyeste informationer og udgivelsesoplysninger. Med adidas Ultra Boost 3.0 debuterer i Oreo og Energy iterations næste, vil silhuetten blive tilbudt i en særpræg flerfarvet mulighed også engang senere i år. Den afgrænsende farverige detaljer er i det væsentlige fremtrædende på tværs af sin primeknit konstruktion, sammen med sort tråde, der udpeger adidas stan smith sin overordnede profil.

Desuden er signaturen af tre stribe syntetiske kasseanlæg på tværs af dens sidepaneler blevet raffineret i en let gennemskinnelig finish. Yderligere detaljeret med en tonal sort hælflig, der forstærker designet, en skarp hvide boostsål og sorte ydersål hætter helt ud af standout sneaker. Klik og bogmærke vores officielle Adidas Ultra Boost 3.0 Multicolor lanceringsside nu for flere billeder, de seneste informationer og udgivelsesoplysninger. Tre nye farveveje af adidas Tubular Radial er lige faldet som en del af Mélange Knit Pack. Tilgængelig i din Mystery-mulighed Blå, Lysebrun og Antik Brass, alle tre farveveje i Adidas Tubular Radial har en melange strik konstruktion på den øvre med ruskind overlejringer på midtefod, tå og hæl.

Den slanke og stilfulde profil er også defineret af dets særprægede snøreapparat bestående af læder og en elastisk midterstropp. Derudover har tåhættet et beige suedeoverløb, mens den særegne soklignende krave består af melleang uld til en blød og tæt pasform. Endelig størkner en skarp, hvid rør-inspireret sål enhed, der giver fantastisk komfort og holdbarhed silhuetens samlet build.Retailing for $ 150, kan du adidas gazelle købe dette standout par på udvalgte adidas forhandlere landsdækkende nu.

Bortset fra sort / hvid-parret gik vi for nylig, adidas Y-3 Yohji Boost har også et nyt hvid og sort par, du kan vælge at afhente. Hvis du er fan af Y-3-linjen og kærlighed Boost tech, er dette helt sikkert en model, som du bør holde øje med. Adidas Y-3 Yohji Boost kommer i en helt hvid øvre, der også er konstrueret ud som nogle suede anvendes til at tage sig af hælen. Fortsat tonal look er den ekstra hvide placeret på den på den mellemste læderstrimmel, der følger med Yohji Yamamoto branding.
Пт Апр 27, 2018 12:06 pm Посмотреть профиль Отправить личное сообщение AIM Address
Показать сообщения:    
Ответить на тему    Список форумов NIHILUS.FORUMCITY.COM » Эпизод III Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

 
Перейти: 
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы можете добавлять приложения в этом форуме
Вы можете скачивать файлы в этом форумеPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Vjacheslav Trushkin / Easy Tutorials (Photoshop Tutorials).
Русская поддержка phpBB
Хостинг: ForumCity Создать форум